Regjim ushqimor i personalizuar

FitHealth Clinic ofron regjime ushqimore sipas nevojave tuaja individuale. Disa nga regjimet ushqimore që ofrojmë përfshijnë: regjim ushqimor sipas intolerancave, regjim ushqimor në shtatzëni dhe laktacion.

Regjim ushqimor për rënie apo shtim në peshë, regjim ushqimor për sportistë apo regjim ushqimor në patologji të ndryshme (diabet mellitus, sëmundje të tiroides, sëmundje të traktit tretës si: Kolit ulçeroz, sindromi i zorrës së irrituar, diarre kronike, fisura anale, hemorroide…)

Ne jemi çfarë hamë, prandaj të hamë atë që na nevojitet.

 

X