Mineralograma

Mineralograma ose analiza e mineraleve nëpërmjet flokut ofron një ekzaminim indirekt të teprisë, mungesës ose shpërndarjes jo të njëtrajtshme të këtyre elementëve në trup.

Ndryshimet e humorit, hiperkineza, nervoziteti, apatia, depresioni dhe gjithçka që ka të bëjë me sferën emocionale, janë të lidhura ngushtë me biokiminë e mineraleve dhe ndryshimet e saj. Akumulimi i më shumë se 1 nga elementët toksik mund të ketë efekte sinergjike negative, edhe nese çdo element më vete nuk është tejet i lartë.

PRANDAJ NE VLERËSOJMË NJË ‘PIKËZIM TOTAL’ TË ELEMENTËVE TOKSIKË.

Ky ekzaminim është i rëndësishëm për të zbuluar metalet toksike që pengojnë funksionimin normal të trurit, si dhe për të zbuluar nivelet e mineraleve esenciale për një shëndet të mirë.

Rezultatet tregojnë nivelet e 39 elementeve toksike dhe esenciale, 5 raporte elementesh dhe interpretimin e rezultateve. Këshillohet si ekzaminim për problemet e mëposhtme:

– Deficit i vëmendjes

– Hiperaktivitet

– Alzheimer

– Anemi

– Çrregullimet e ankthit

– Lodhje kronike

– Depresioni

– Probleme me tretjen

– Alergjitë ushqimore

– Probleme motorike (të lëvizjes)

– Çrregullime obsesivo-komplusive

– Psikoza

– Probleme dermatologjike

– Çrregullime të gjumit

– Sindroma Tourette

X